torsdag 1 april 2010

Vagn

Nu har jag gått in i v.19. Magen växer nästan varje dag känns det som. Förra veckan var vi på ultraljud och fick se vårt lilla frö. Den levde om därinne och barnmorskan trodde att den hade gympa... :-) Det var en jättehärlig upplevelse! Nu känns ju allt med graviditeten lite verkligare.

Igår var vi på Barnens hus och beställde en vagn. Det finns ju en uppsjö att välja emellan, men till sist bestämde vi oss för en Teutonia. Flera av våra vänner har haft såna och har bara gott att säga. En sån här vagn blir det:


Den här vagnen har en lös lift inuti sittdelen, men vi har valt en hårdlift. Vi har valt den här färgen, brun med mönstrat inuti:

2 kommentarer:

  1. Ser snygg ut, visst är det kul att vanka runt och kika på barnvagnar insupa atmosfären, klämma, känna och provköra de olika och till slut bestämma sig för en av alla de fina som finns! Jag älskade det. Fast det går ju inte upp mot ett ul såklart, det är så fantastiskt att se det lilla livet där inne. Hur det rör sig och rumsterar runt. Tänk snart är "den" ute hos er och ligger i vagnen ni nu inhandlat! Svindlande men fantastiskt!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  2. Är det den vagnen som man kan göra om? Menar efter 6 månader tar man ut korgen....tror det var så iaf...

    Känner du att det sparkar ännu da???

    SvaraRadera