fredag 27 augusti 2010

Ingen bebis än..

Många är det som börjar fundera på om inte bebisen är på gång snart. Mamma ringer varje dag, tex... Idag hörde kära N av sig och talade om att jag måste ge ett litet pip ifrån mig varje dag, bara så att hon vet. Min svägerska fick en känsla av att det var dags och var tvungen att kolla hur det var... Jag har börjat få sms med info om lite diverse, bara för att jag ska svara (tror jag) :-). Det är ju helt uppenbart att det inte bara är jag som väntar. Och ändå är det ju inte beräknat förrän på söndag. Antagligen tar det ju ytterligare tid innan liten bestämmer sig för att komma ut.

Igår var jag på stan och lunchade med en tjej i föräldragruppen. Hon har sitt planerade datum på lördag, så hon är en dag före mig. Det är jättekul att träffas för att man är i exakt samma situation (och vi verkar ha lite samma intressen och inställning till andra saker, tex shopping och träning). Hon hade varit på specialistmödravården och fått ett datum för igångsättning om inget händer, fredag den 3 september. Spännande värre! I värsta fall får jag vänta ytterligare en vecka. Jag har hört att de sätter igång alla i Västerås efter 2 veckor över tiden. Vi får väl se om det stämmer.

2 kommentarer:

  1. Hej Anna.Jag är in och kikar på din blogg varje dag. Vi är så nyfikna här hemma i Ludvika när er lilla bebis tänker komma. Lycka till.
    kram från Kerstin P

    SvaraRadera
  2. Jag hade precis tänkt klaga här på bloggen att du aldrig uppdaterar! Nu får du nog göra det minst 2 ggr per dag, så man vet! En på förmiddagen och en på eftermiddagen. ;-)

    Din bildlänk funkar inte förresten. Fota hur fint det blev i badrummet! Och sovrummet! Och hade ni inte köpt tapet till barnrummet också? FOOTA!! Skyll inte på att du inte har tid. För snart har du allt inte tid!!!!! Nu har du typ all tid i världen. ;-) Fast skämt åsido så kanske du hinner uppdatera bloggen lite mellan amningarna sen också?

    /Ullareds-Nina D

    SvaraRadera